Wij slopen uw kas snel en vakkundig. Wij zijn uw Nederlandse kassensloper.

Kassensloop Nederland

Nederland staat wereldwijd bekend om de tuinbouw en alles wat daarbij komt kijken, waaronder kassensloop. In Nederland vindt u daarom ook veel kassensloopbedrijven. Bent op zoek naar een kassensloopbedrijf in Nederland? HT Greenhouses is een door-en-door Nederlandse kassensloper en kent alle kneepjes van het vak! Al bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Als kassensloperij zijn wij werkzaam in Nederland en ver daarbuiten. Wij staan altijd voor u klaar om uw project tot een succes te maken!

Succesvolle kassensloop projecten in het Nederland

Wij zijn een kassensloopbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring en hebben in de loop der jaren veel projecten in Nederland succesvol afgerond. Van totaalsloop voor woningbouw en bedrijven in het Aalsmeer tot totaalsloop en oplevering van kassen in van wel tientallen hectaren in het Westland. Kortom: wij maken van ieder project een succes. Geen project is te groot of te klein voor ons!

HT Greenhouses is een ervaren Nederland kassensloopbedrijf en volledig gespecialiseerd in kassen. Naast kassensloop kunt u ook bij ons terecht voor kasmaterialen, hobbykassen, kassenbouw, kasrenovatie en glasschade. Heeft u interesse? Neem contact op met ons via e-mail of bel 0174-280194.

Wij leveren het complete plaatje. Zo staan wij ook voor u klaar met kassenbouw in Nederland.

Ervaren Nederlandse kassenslopers

Ons vaste team van ervaren (Nederlandse) kassenslopers zorgt voor een succesvol verloop van begin tot eind. Tevens beschikken wij over professionele kassensloopmaterialen in ons moderne en uitgebreide machinepark in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en hebben we binnen no-time de benodigde kassensloopmaterialen ter beschikking. Na selectie- en renovatie bieden wij kassen en kasinstallaties een tweede leven.

Perfecte oplevering van uw kassensloopproject in Nederland

Elk kassensloopproject wordt schoon en vrij van puin en glas opgeleverd. Als u dat wenst, kan het terrein ook geëgaliseerd en met graszaad ingezaaid worden. Wat uw wens ook is, u kunt rekenen op een snelle en schone afwikkeling van het kassensloopproject. Daar staan wij garant voor.

Hét kassensloopbedrijf van Nederland!

Kassensloop wilt u het liefst zo snel en gestructureerd mogelijk laten uitvoeren. Zoekt u een kassensloopbedrijf uit Nederland dat u hierbij kan helpen? Wij zijn een kassensloopbedrijf in het Westland, ook wel bekend als de Glazen Stad van Nederland. Kassen slopen zit ons in het bloed. Met meer dan 35 jaar ervaring slopen en demonteren wij uw kas als lopendebandwerk. Wij staan bekend om onze snelle werkwijze bij kassensloop en hebben een gestructureerde aanpak van ieder project.

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 1

Kas slopen in Nederland?

Wilt u van start met uw kassensloopproject in Nederland? HT Greenhouses is al 35 jaar een toonaangevend kassenbouwbedrijf uit Nederland. Neem contact met ons op en we doen er alles aan om uw wensen te vervullen. Wij staan voor u klaar!

U vindt ons over heel de wereld én dichtbij. Zo hebben wij succesvolle projecten opgeleverd in de onderstaande regio’s. Klik op de plaats om de projecten te bekijken!

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 11 1