Over HT Greenhouses 

Per 1 februari 2020 werken wij onder de nieuwe naam HTgreenhouses. Wij zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in kassensloop, bouw van gebruikte kassen en het leveren van complete kassen, kasinstallaties, losse kasmaterialen en hobbykassen.

Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring opgedaan met kassensloop, kassenbouw en kasinstallaties. Doordat wij precies weten hoe een kas of kasinstallatie in elkaar steekt, kunnen wij ook een perfect op u afgestemde tweedehands kas of kasinstallatie aanbieden. Maar ook nieuw of een combinatie van beide is mogelijk.

20180130 G 70 Hogervorst Tabben HTgreenhouses kassenbouw sloop kasmaterialen

Korte lijnen

Ons bedrijf is strak georganiseerd en wij werken met korte lijnen. Daardoor zijn wij in staat onze kosten te drukken en onze producten tegen scherpe prijzen aan te bieden. Daarbij werkt het voor u ook een stuk prettiger. Wilt u eens met ons van gedachten wisselen over wat wij voor u kunnen betekenen? Of het nu om kassensloop gaat, kassenbouw, of levering van kassen en/of kasinstallaties betreft, bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.