Wij leveren overpakkingen aan zakelijke en particuliere klanten. 

Overkappingen

Bent u op zoek naar een overkapping van degelijke en professionele kasmaterialen? Wij helpen u graag met plaatsen van een kwalitatieve overkapping die lang mee gaat. Wij maken gebruik van degelijke en professionele kasmaterialen, zodat de kwaliteit van elke overkapping gewaarborgd is. De levensduur van onze overkappingen is zo goed als oneindig. Wij leveren overkappingen zowel aan particulieren als zakelijke afnemers en plaatsen de overkapping graag voor u. U kunt er ook voor kiezen om de overkapping zelf te monteren. De toepassingen van een overkapping zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan: een paardenstaloverkapping, uw achtertuin, loods of winkelopslag.

Particulier 

Zoekt u naar een methode om bij uw woning een overkapte buitenruimte te creëren? Creëer dan een beschutte ruimte rondom u w huis voor uw auto, fiets of andere toepassing. Naast het leveren van Hobbykassen behoort het leveren van een overkapping ook tot de mogelijkheden.

HTGreenhouses Hogervorst Tabben hobbykas 001

Zakelijk

Onze constructies zijn uitermate geschikt als droogloop, bijvoorbeeld van een parkeerterrein naar een bedrijfspand, of voor de verbinding van verschillende gebouwen. De breedtemaat wordt bepaald door de kapmaat, maar lengte of hoogtematen kunnen variëren, afhankelijk van uw wens.  Er is een ruime keuze uit dakbedekking, eventuele gevelbedekking en aanvullende installaties. De toepassingen van onze overkappingen zijn eindeloos: droogloop, beschutting voor geparkeerde auto’s, fietsenstalling, rookruimte, etc.

Voor meer informatie over overkappingen, neem contact op met:

Axl van der Kruk
+31 (0)174-280194 sales@htgreenhouses.nl

20180130 C 9 Hogervorst Tabben HTgreenhouses kassenbouw sloop kasmaterialen