Wij slopen uw kas snel en vakkundig.

Kassensloop

Kassensloop wilt u het liefst zo snel en gestructureerd mogelijk laten uitvoeren. Zoekt u een kassensloopbedrijf dat u hierbij kan helpen? Bij HT Greenhouses zit kassen slopen in het bloed. Met meer dan 35 jaar ervaring slopen en demonteren wij uw kas als lopendebandwerk. Wij staan bekend om onze snelle werkwijze bij kassensloop en hebben een gestructureerde aanpak van ieder project.

Ervaren kassenslopers

Ons vaste team van ervaren kassenslopers zorgt voor een succesvol verloop van begin tot eind. Tevens beschikken wij over professionele kassensloop materialen in ons moderne en uitgebreide machinepark. Na selectie- en renovatie bieden wij kassen en kasinstallaties een tweede leven. Geen project is te groot of te klein voor ons.

Kassensloop opleveren

Elk kassensloopproject wordt schoon en vrij van puin en glas opgeleverd. Als u dat wenst, kan het terrein ook geëgaliseerd en met graszaad ingezaaid worden. Wat uw wens ook is, u kunt rekenen op een snelle en schone afwikkeling van het kassensloop project. Daar staan wij garant voor.

HT Greenhouses is een ervaren kassensloopbedrijf en volledig gespecialiseerd in kassen. Naast kassensloop kunt u ook bij ons terecht voor kasmaterialen, gebruikte tuinbouwmaterialenkassenbouw, hobbykassen, kasrenovatie en glasschade. Heeft u interesse? 

Contact opnemen

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 1

Kassensloop Westland

De regio Westland staat wereldwijd bekend om de tuinbouw en alles wat daarbij komt kijken, waaronder kassensloop. Bent u op zoek naar een kassensloopbedrijf uit het Westland? HT Greenhouses is een door-en-door Westlandse kassensloper en kent alle kneepjes van het vak!  Als kassensloperij in het Westland staan wij altijd voor u klaar! 

De kassensloop die wij o.a. voor het Westland hebben gedaan is vooral de totaal sloop voor woningbouw en bedrijven. Zo hebben wij een woningbouw gesloopt aan de Poelkade voor Gemeente Westland, een totaal sloop aan de Oudedijk te Maasdijk en aan de Poeldijkseweg in Monster. 

Kassensloop Westland

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 15

Kassensloop in Bleiswijk 

Ook in Bleiswijk zijn wij bekend! Hier hebben wij een totaal sloop voor nieuwbouw uitgevoerd aan de Violierenweg. Dit was in naam van Wageningen UR Glastuinbouw. Ook doen wij binnenwerk i.v.m. teeltwisseling. Dit project was in naam van Kees Greeve B.V. aan de Gerberaweg met een oppervlakte van ± 15.000 m². 

Kassensloop Bleiswijk

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 10

Kassensloop in Zwolle

In Zwolle hebben wij een totaal sloop voor nieuwbouw uitgevoerd. Dit had een oppervlakte van maar liefst ± 33.500 m². Een groot sloop project voor Modderkolk Horti Services aan de Baarlosedwarsweg 6, te Marknesse.

Kassensloop Zwolle

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 11 1

Kassensloop in Zeeland

In Zeeland hebben wij verschillende projecten uitgevoerd. Voor Gemeente Tholen zijn wij bezig geweest met een totaal sloop aan de Molenvlietsedijk. Deze sloop had een oppervlakte van ±   5.800 m². Daarnaast zijn wij ook voor Kwekerij Kaljouw B.V. aan de slag gegaan. Met een oppervlakte van ± 10.500 m² bestond dit project uit een totaal sloop voor nieuwbouw. Dit adres was Oostweg 1-A, te Sint Annaland.

Kassensloop Zeeland

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 12

Kassensloop in Den Haag

Den haag, de plek wij waar wij veel te vinden zijn! Dit komt voornamelijk, omdat dit dicht bij het Westland in de buurt is. Voor Beheersmaatschappij de Heesch hebben wij een totaal sloop voor woningbouw uitgevoerd. Dit had een oppervlakte van ±   4.234 m² en vond plaats aan de Noordweg. Ook hebben wij voor Gemeente Den Haag diverse gevels in een bibliotheek gemonteerd en geleverd. Dit project lag aan de L.duinse Hfdstraat 55, te Den Haag. 

Kassensloop Den Haag

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 13

Kassensloop in Rotterdam

In Rotterdam hebben wij wederom een totaal sloop voor nieuwbouw uitgevoerd. Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd voor Kees Greeve B.V. aan de Langeweg 3-C, te Ridderkerk. Het project had een oppervlakte van ±   7.300 m². 

Kassensloop Rotterdam

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 14

Kassensloop in Berkel en Rodenrijs

In de omgeving van Berkel en Rodenrijs zijn voor voor Lammertink Projectontwikkeling aan de slag gegaan met een totaal sloop. Deze sloop had een oppervlakte van ±   2.600 m² en vond plaats aan de Oude Leedeweg 16, te Pijnacker . 

 

Kassensloop Berkel en Rodenrijs

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 16

Kassensloop in België

In België hebben wij in middels ook een aantal projecten er op zitten. O.a. een totaalsloop voor nieuwbouw aan Koekhoven 41, te Merksplas. Dit project was op naam van Groentuin BVBA en had een oppervlakte van ± 40.000 m². Hetzelfde project was ook uitgevoerd op naam van lackt BVBA aan de Blaktweg 1, te Wuustwezel. Met een oppervlakte van ± 28.000 m². Uiteindelijk was er nog een totaal sloop voor nieuwbouwproject uitgevoerd voor Lauwreysen – Krijnen BVBA. Dit project lag aan de Koekhoven 37, te Merksplas en had een oppervlakte van ± 42.000 m². Een hoop mooie projecten in ons buurland! 

Kassensloop België

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 2

Kassensloop in Noord-Holland

In Noord-Holland hebben wij totaal drie projecten uitgevoerd. Waarvan twee totaal sloop en één totaal sloop voor nieuwbouw. De totaal sloop zijn uitgevoerd voor Bloembollenbedrijf Bierman B.V. en Dhr. J. de Haan. Beide hadden ze een oppervlakte van ±   8.500 m². De twee locaties waren Hogeweg 177, te Limmen  en Dorpstraat 22, te Nibbixwoud . Voor de totaal sloop voor nieuwbouw zijn wij aan de slag gegaan voor Plantenkwekerij Gitzels. Dit project had een oppervlakte van ± 36.000 m²  en lag aan de Nieuwe Dijk 32, te Wervershoof. 

Kassensloop Noord-Holland

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 3

Kassensloop in Limburg

In het zuidelijke Limburg hebben wij de reparatie van grote glasschade uitgevoerd voor Maurice Kassenbouw aan de Bultenvenweg 30, te Venlo. Ook voor dit soort werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres!

Kassensloop Limburg

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 9

Kassensloop in Friesland

In Friesland zijn wij aan de slag gegaan met de totaal sloop voor parkeerplaatsen m.b.t. de veerboot naar Texel. Dit project was onder naam van Drijfhout B.V. aan de Skieppedykje 4, te Midlum met een oppervlakte van ± 22.000 m². 

Kassensloop Friesland

Wij werken wereldwijd

Kassensloopbedrijf HT Greenhouses is al 35 jaar toonaangevend in de kassensloop wereld. U vindt ons over heel de wereld én dichtbij. Zo hebben wij bijvoorbeeld succesvolle projecten opgeleverd in de onderstaande regio’s. Klik op de plaats om de projecten te bekijken!

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 8