Wij slopen uw kas snel en vakkundig. Wij zijn hét kassensloopbedrijf van Nieuw-Zeeland.

Kassensloop Nieuw-Zeeland

Bent u in Nieuw-Zeeland op zoek naar een professioneel en ervaren kassensloopbedrijf of wilt u een kas laten slopen in Nieuw-Zeeland? Maak kennis met HT Greenhouses: dé kassensloop specialist met +35 jaar ervaring. U vindt u over de hele wereld, dus óók in Nieuw-Zeeland! Wij zijn een kassensloopbedrijf pur sang en kennen alle kneepjes van het vak. Al bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Als ervaren kassensloopbedrijf hebben wij de kennis, ervaring en know-how om ieder project tot een succes te maken. Hierbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg!

Succesvolle kassensloop projecten in Nieuw-Zeeland

Wij zijn een kassensloopbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring en hebben in de loop der jaren veel projecten in succesvol afgerond over de hele wereld, waaronder in Nieuw-Zeeland! Van projecten van 5.000 m² tot projecten van meer dan 50.000m². Wij maken van ieder project een succes. Geen project is te groot of te klein voor ons!

HT Greenhouses is een ervaren kassensloopbedrijf en volledig gespecialiseerd in kassen. Naast kassensloop in Nieuw-Zeeland kunt u ook bij ons terecht voor kasmaterialen, hobbykassen, kassenbouw, kasrenovatie en glasschade. Heeft u interesse? Neem contact op met ons via e-mail of bel 0174-280194.

Wij leveren het complete plaatje. Zo staan wij ook voor u klaar met kassenbouw in Nieuw-Zeeland.

Ervaren kassenslopers

Ons vaste team van ervaren kassenslopers zorgt voor een succesvol verloop van begin tot eind. Tevens beschikken wij over professionele kassensloopmaterialen in ons moderne en uitgebreide machinepark. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en hebben we binnen no-time de benodigde kassensloopmaterialen ter beschikking voor uw project in Nieuw-Zeeland. Na selectie- en renovatie bieden wij kassen en kasinstallaties een tweede leven.

Perfecte oplevering van uw kassensloopproject in Nieuw-Zeeland

Elk kassensloopproject wordt schoon en vrij van puin en glas opgeleverd. Als u dat wenst, kan het terrein ook geëgaliseerd en met graszaad ingezaaid worden. Wat uw wens ook is, u kunt rekenen op een snelle en schone afwikkeling van het kassensloopproject. Daar staan wij garant voor.

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 1

Kassensloopbedrijf Nieuw-Zeeland? HT Greenhouses!

Kassensloop wilt u het liefst zo snel en gestructureerd mogelijk laten uitvoeren. Zoekt u een kassensloopbedrijf dat u hierbij kan helpen? Wij zijn een kassensloopbedrijf in het Westland, maar u vindt ons over de hele wereld. Kassen slopen zit ons in het bloed. Met meer dan 35 jaar ervaring slopen en demonteren wij uw kas als lopendebandwerk. Wij staan bekend om onze snelle werkwijze bij kassensloop en hebben een gestructureerde aanpak van ieder project.

Kas slopen in Nieuw-Zeeland?

Wilt u van start met uw kassensloopproject in Nieuw-Zeeland? Neem contact met ons op en we doen er alles aan om uw wensen te vervullen. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 15