Wij zijn de kassenbouw specialist in Nieuw Zeeland

Kassenbouw Nieuw Zeeland

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren kassenbouwbedrijf in Nieuw-Zeeland of wilt u een kas laten bouwen in Nieuw-Zeeland? Maak kennis met HT Greenhouses: dé kassenbouw specialist van Nieuw-Zeeland. Wij staan voor u klaar in het bouwen van gebruikte en nieuwe kassen met (naar wens) installaties, zoals verwarming, scherming, automatisering, beregening en logistieke systemen. Met onze specialistische kennis en ruime ervaring van +35 jaar zijn wij in staat om uiterst efficiënte turnkey projecten te realiseren. Iedere kas bouwen wij altijd helemaal naar wens. Hierbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg!

Als ervaren kassenbouwbedrijf zijn wij over de hele wereld te vinden, zo ook in de Nieuw-Zeeland. Wij hebben de kennis, ervaring en know-how om tijdig te anticiperen op vraag vanuit de lokale markt in Nieuw-Zeeland. Zo hebben wij altijd de juiste kasmaterialen op voorraad, waardoor wij voor u een volledige, gebruikte tweedehands kas kunnen leveren en/of de kas bouwen op locatie naar wens door heel Nieuw-Zeeland. Hiernaast leveren en bouwen wij ook nieuwbouwkassen, eventueel gecombineerd met gebruikte materialen. Kortom: wij zijn de Nederlandse kassenbouwer die u zoekt voor uw project in Nieuw-Zeeland!

De kassenbouwer in Nieuw-Zeeland

Onze professionele kassenbouwers zijn gespecialiseerd in zowel kassenbouw van nieuwe kassen als van gebruikte kassen en hebben ervaring opgedaan over de hele wereld. Nieuw-Zeeland is een populaire bestemming van onze kassenbouwers. Wij kennen het land, de markt, de weersomstandigheden, de regels en de cultuur. Al wilt u een kas laten bouwen in Nieuw-Zeeland, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

HT Greenhouses is  volledig gespecialiseerd in kassen. Naast kassenbouw kunt u ook bij ons terecht voor kasmaterialen, hobbykassen, kassensloop, kasrenovatie en glasschade. Heeft u interesse? Neem contact op met ons via e-mail of bel 0174-280194.

Wij leveren het complete plaatje. Zo staan wij ook voor u klaar met kassensloop in Nieuw-Zeeland.

20180131G 190 Hogervorst Tabben HTgreenhouses kassenbouw sloop kasmaterialen

Kas laten bouwen in Nieuw-Zeeland

HT Greenhouses is al 35 jaar een toonaangevend kassenbouwbedrijf uit Westland (Nederland) en inmiddels vindt u ons over heel de wereld, ook in Nieuw-Zeeland!. Heeft u specifieke vragen over kassenbouw in de Verenigde staten? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

20180130 C 52 Hogervorst Tabben HTgreenhouses kassenbouw sloop kasmaterialen