Horeca in bloemenkas. Een perfecte match van solide bouw en creativiteit.

Hobbykassen

Kassen kunnen voor meer doeleinden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan hobbykassen voor het creëren van een kantoorruimte in grote hal of het bijzonder maken van een horecagelegenheid. 

Meer weten over de mogelijkheden? Mail of bel Pieter Breugem, pieter@htgreenhouses.nl of 06 1289 6989, hij weet alles over de toepassing van professionele bloemenkassen voor horecagelegenheden.

Horeca in een bloemenkas

De sfeer van een bloemenkas geeft elke horecagelegenheid een extra dimensie. De speelse dakvorm maakt de ruimte intiemer en de bijzondere lichtinval zorgt voor verrassende en sfeervolle effecten. De professionele bloemenkassen van HTGreenhouses kunnen overal gebouwd worden, in welke vorm dan ook, compleet met klimaatinstallaties zoals sfeervolle scherminstallaties, verkoelende ventilatiesystemen en behagelijke verwarmingsinstallaties. De bloemkassen van HTGreenhouses kunnen in een zeer korte tijd gebouwd worden door de gespecialiseerde bouwteams en zijn veelal stukken goedkoper dan traditionele bouwprojecten. Daarbij is de kasconstructie nagenoeg onderhoudsvrij.

 Hogervorst Tabben HTgreenhouses kassenbouw horeca brasserie buitenhuis20161220 G0017
HTGreenhouses Hoogervorst Tabben horeca in bloemenkas

Brasserie Buitenhuis in Valkenburg

Deze prachtige en unieke horecagelegenheid geeft gasten het gevoel dat ze op vakantie zijn. Bezoekers hebben een overweldigend uitzicht op het Valkenburgse meer, hetzij vanuit de sfeervolle brasserie in een bloemenkas of vanaf de overdekte terrassen rondom.

Economisch aantrekkelijk, in no time gebouwd, nagenoeg onderhoudsvrij en met legio mogelijkheden voor een sfeervolle aankleding. Voor de initiatiefnemers van Brasserie Buitenhuis was de beslissing voor een bloemenkas van HTGreenhouses snel gemaakt. Een perfecte match van solide bouw en creativiteit. Lees hier meer.

Of bekijk hier meer foto's. 

HTGreenhouses Hogervorst Tabben tennispark

Tennispark Oosthout in Voorburg 

De kasaanbouw bij Tennispark Oosthout wordt voor alle doeleinden gebruikt. In de zomer doet de kas vooral dienst als vergroting van de kantine, met geweldig uitzicht op de tennisvelden. Maar ook vergaderingen, spelavonden en andere bijeenkomsten worden georganiseerd in deze sfeervolle bloemenkas, zomer en winter.

De directe omgeving heeft wat speciaals met tuinbouw, maar dat was niet de hoofdreden om tot aanschaf van deze bloemenkas over te gaan. Het bestuur heeft vooral gekeken naar kwaliteit, betaalbaarheid en flexibiliteit. De juiste partner daarvoor bleek HTGreenhouses. Bekijk hier meer foto's.