Wij slopen uw kas snel en vakkundig. Wij zijn uw Westlandse kassensloper.

Kassensloop Westland

De regio Westland staat wereldwijd bekend om de tuinbouw en alles wat daarbij komt kijken, waaronder kassensloop. In het Westland vindt u daarom ook veel kassensloopbedrijven. Bent u op zoek naar een kassensloopbedrijf uit het Westland? HT Greenhouses is een door-en-door Westlandse kassensloper en kent alle kneepjes van het vak! Al bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Als kassensloperij in het Westland staan wij altijd voor u klaar om uw project tot een succes te maken!

Succesvolle kassensloop projecten in het Westland

Wij zijn een kassensloopbedrijf uit het Westland en hebben daarom ook meerdere projecten in het Westland succesvol afgerond. De kassensloopprojecten die wij o.a. voor het Westland hebben gedaan is vooral de totaalsloop voor woningbouw en bedrijven. Zo hebben wij een woningbouw gesloopt aan de Poelkade voor Gemeente Westland, een totaalsloop aan de Oudedijk te Maasdijk en aan de Poeldijkseweg in Monster.

Kassensloopbedrijf HT Greenhouses uit het Westland

Kassensloop wilt u het liefst zo snel en gestructureerd mogelijk laten uitvoeren. Zoekt u een kassensloopbedrijf uit het Westland dat u hierbij kan helpen? Bij HT Greenhouses zit kassen slopen in het bloed. Met meer dan 35 jaar ervaring slopen en demonteren wij uw kas als lopendebandwerk. Wij staan bekend om onze snelle werkwijze bij kassensloop en hebben een gestructureerde aanpak van ieder project.

HT Greenhouses is een ervaren kassensloopbedrijf uit het Westland en volledig gespecialiseerd in kassen. Naast kassensloop kunt u ook bij ons terecht voor kasmaterialen, hobbykassen, kassenbouw, kasrenovatie en glasschade. Heeft u interesse? Neem contact op met ons via e-mail of bel 0174-280194.

Wij leveren het complete plaatje. Zo staan wij ook voor u klaar met kassenbouw in Westland.

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 15

Ervaren Westlandse kassenslopers

Ons vaste team van ervaren (Westlandse) kassenslopers zorgt voor een succesvol verloop van begin tot eind. Tevens beschikken wij over professionele kassensloopmaterialen in ons moderne en uitgebreide machinepark in het Westland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en hebben we binnen no-time de benodigde kassensloopmaterialen ter beschikking. Na selectie- en renovatie bieden wij kassen en kasinstallaties een tweede leven. Geen project is te groot of te klein voor ons.

Perfecte oplevering van uw kassensloopproject in het Westland

Elk kassensloopproject wordt schoon en vrij van puin en glas opgeleverd. Als u dat wenst, kan het terrein ook geëgaliseerd en met graszaad ingezaaid worden. Wat uw wens ook is, u kunt rekenen op een snelle en schone afwikkeling van het kassensloopproject. Daar staan wij garant voor.

Kas slopen in Westland?

Wilt u van start met uw kassensloopproject in het Westland? Neem contact met ons op en we doen er alles aan om uw wensen te vervullen. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 1