Wij slopen uw kas snel en vakkundig. Wij zijn dé kassensloper in Zwolle.

Kassensloop Zwolle

Bent u in Zwolle op zoek naar een professioneel en ervaren kassensloopbedrijf of wilt u een kas laten slopen in Zwolle? Maak kennis met HT Greenhouses: dé kassensloop specialist van heel Nederland, dus óók van Zwolle! Wij zijn een kassensloopbedrijf pur sang en kennen alle kneepjes van het vak. Al bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Als ervaren kassensloopbedrijf hebben wij de kennis, ervaring en know-how om ieder project tot een succes te maken. Hierbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg!

Succesvolle kassensloop projecten in Zwolle

Wij zijn een kassensloopbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring en hebben in de loop der jaren veel projecten in succesvol afgerond, waaronder in Zwolle! In Zwolle hebben wij een totaalsloop voor nieuwbouw uitgevoerd. Dit had een oppervlakte van maar liefst ± 33.500 m². Een groot sloopproject voor Modderkolk Horti Services aan de Baarlosedwarsweg 6, te Marknesse. Kortom: wij maken van ieder project een succes. Geen project is te groot of te klein voor ons!

HT Greenhouses is een ervaren kassensloopbedrijf en volledig gespecialiseerd in kassen. Naast kassensloop in Zwolle kunt u ook bij ons terecht voor kasmaterialen, hobbykassen, kassenbouw, kasrenovatie en glasschade. Heeft u interesse? Neem contact op met ons via e-mail of bel 0174-280194.

Wij leveren het complete plaatje. Zo staan wij ook voor u klaar met  kassenbouw in Zwolle.

Ervaren kassenslopers

Ons vaste team van ervaren kassenslopers zorgt voor een succesvol verloop van begin tot eind. Tevens beschikken wij over professionele kassensloopmaterialen in ons moderne en uitgebreide machinepark niet ver van Zwolle vandaan. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en hebben we binnen no-time de benodigde kassensloopmaterialen ter beschikking voor uw project in Zwolle. Na selectie- en renovatie bieden wij kassen en kasinstallaties een tweede leven.

Perfecte oplevering van uw kassensloopproject in Zwolle

Elk kassensloopproject wordt schoon en vrij van puin en glas opgeleverd. Als u dat wenst, kan het terrein ook geëgaliseerd en met graszaad ingezaaid worden. Wat uw wens ook is, u kunt rekenen op een snelle en schone afwikkeling van het kassensloopproject. Daar staan wij garant voor.

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 1

Kassensloopbedrijf Zwolle? HT Greenhouses!

Kassensloop wilt u het liefst zo snel en gestructureerd mogelijk laten uitvoeren. Zoekt u in Zwolle een kassensloopbedrijf dat u hierbij kan helpen? Wij zijn een kassensloopbedrijf in het Westland, vlakbij Zwolle. Kassen slopen zit ons in het bloed. Met meer dan 35 jaar ervaring slopen en demonteren wij uw kas als lopendebandwerk. Wij staan bekend om onze snelle werkwijze bij kassensloop en hebben een gestructureerde aanpak van ieder project.

Kas slopen in Zwolle?

Wilt u van start met uw kassensloopproject in Zwolle? Neem contact met ons op en we doen er alles aan om uw wensen te vervullen. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen

kassensloop kassensloopbedrijf kassensloper ht greenhouses ervaren kassenslopers 12