Kassensloopbedrijf

Hogervorst Tabben heeft jarenlange ervaring als kassensloopbedrijf. Wij slopen kassen met een snelle en structurele aanpak. Zo hoeft u niet lang te wachten en kunnen wij ervoor zorgen dat de materialen van de kas eventueel hergebruikt kunnen worden, afhankelijk van de staat waarin de kassen verkeren. Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en houden altijd rekening met uw wensen.

Het kassensloopbedrijf waar optimaal resultaat centraal staat

Wij zijn het kassensloopbedrijf waar een optimaal resultaat centraal staat. Bovendien zijn wij voorzichtig met de materialen die gebruikt zijn in de kas bij het slopen. Zo kunnen we eventueel materiaal hergebruiken in nieuwe kassen of de materialen gebruiken voor reparaties.

Uw terrein laten wij schoon achter

Wij zorgen er ook voor dat het terrein schoon en vrij van glas en puin wordt achtergelaten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw terrein te laten egaliseren en inzaaien met graszaad. Een snelle afwikkeling van uw project, dat is waar wij garant voor staan.

Contact

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die kassensloopbedrijf Hogervorst Tabben u te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren en deskundige medewerkers kunnen u uitstekend adviseren. U kunt ons bereiken via +31 (0)174-280194 of stuur een e-mail naar info@hogervorsttabben.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.