Wij bouwen uw nieuwe kas met gebruikte of nieuwe materialen. 

Kassenbouw

HTgreenhouses bouwt gebruikte en nieuwe kassen met (naar wens) installaties, zoals verwarming, scherming, automatisering, beregening en logistieke systemen. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om uiterst efficiënte turnkey projecten te realiseren. Wij bouwen de kas geheel naar uw wens, hierbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg! 

Wij kunnen voor u een complete gebruikte kas leveren en/of bouwen op locatie vanuit onze ruime voorraad gebruikte materialen.
Hiernaast leveren en bouwen wij ook nieuwbouw kassen, eventueel gecombineerd met gebruikte materialen.

Gebruikte kassen 

Wij hebben altijd complete gebruikte kassen en bedrijfsruimten op voorraad, die volledig op maat kunnen worden samengesteld. Een groot deel van ons kasaanbod bestaat uit Venlo kassen in verschillende varianten. Daarnaast hebben wij ook andere typen gebruikte kassen beschikbaar. Heeft uw specifieke wensen? Neem contact met ons op zodat wij toekomstig aanbod met u door kunnen nemen.

Bekijk hier ons huidige aanbod

20180131G 190 Hogervorst Tabben HTgreenhouses kassenbouw sloop kasmaterialen

Nieuwe kassen 

Naast gebruikte kassen, materialen en kasinstallaties, leveren en installeren wij ook nieuwbouw Venlo kassen. Eventueel gecombineerd met gebruikte materialen. 

Wij bouwen voor u de optimale Venlo kas, groot of klein, met of zonder (nieuwe) kasinstallaties, overal ter wereld. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst. Heeft u interesse in onze nieuwbouw kassen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

20180130 C 52 Hogervorst Tabben HTgreenhouses kassenbouw sloop kasmaterialen

Kasinstallaties

Door schaalvergroting in de tuinbouwsector, worden kasinstallaties en kassystemen vaak eerder vervangen dan strikt noodzakelijk is. Wij kijken deze kasinstallaties helemaal na, zorgen dat alles tiptop in orde is en bieden ze tegen scherpe prijzen aan. Zijn er aanpassingen noodzakelijk, dan weten onze mensen precies hoe dat moet. Zij hebben allemaal een ruime ervaring en een brede kennis van elk type kasinstallatie. 

Heeft u interesse? Neem contact op met ons via e-mail of bel 0174-280194.

20180130 C 4 Hogervorst Tabben HTgreenhouses kassenbouw sloop kasmaterialen