Wij zijn de kassenbouw specialist in Amerika

Kassenbouw Amerika

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren kassenbouwbedrijf in Amerika (Verenigde Staten) of wilt u een kas laten bouwen in in de VS? Maak kennis met HT Greenhouses: dé kassenbouw specialist van Amerika. Wij staan voor u klaar in het bouwen van gebruikte en nieuwe kassen met (naar wens) installaties, zoals verwarming, scherming, automatisering, beregening en logistieke systemen. Met onze specialistische kennis en ruime ervaring van +35 jaar zijn wij in staat om uiterst efficiënte turnkey projecten te realiseren. Iedere kas bouwen wij altijd helemaal naar wens. Hierbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg!

Als ervaren kassenbouwbedrijf zijn wij over de hele wereld te vinden, zo ook in de Verenigde Staten. Wij hebben de kennis, ervaring en know-how om tijdig te anticiperen op vraag vanuit de Amerikaanse markt. Zo hebben wij altijd de juiste kasmaterialen op voorraad, waardoor wij voor u een volledige, gebruikte tweedehands kas kunnen leveren en/of de kas bouwen op locatie naar wens door heel Amerika. Hiernaast leveren en bouwen wij ook nieuwbouwkassen, eventueel gecombineerd met gebruikte materialen. Kortom: wij zijn de Nederlandse kassenbouwer die u zoekt voor uw project in Amerika!

De kassenbouwer in Amerika

Onze professionele kassenbouwers zijn gespecialiseerd in zowel kassenbouw van nieuwe kassen als van gebruikte kassen en hebben ervaring opgedaan over de hele wereld. Amerika is een populaire bestemming van onze kassenbouwers. Wij kennen het land, de markt, de weersomstandigheden, de regels en de cultuur. Al wilt u een kas laten bouwen in Amerika, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

HT Greenhouses is volledig gespecialiseerd in kassen. Naast kassenbouw kunt u ook bij ons terecht voor  kasmaterialen, hobbykassen, kassensloop, kasrenovatie en glasschade. Heeft u interesse? Neem contact op met ons via e-mail of bel 0174-280194.

Wij leveren het complete plaatje. Zo staan wij ook voor u klaar met kassensloop in Amerika.

20180131G 190 Hogervorst Tabben HTgreenhouses kassenbouw sloop kasmaterialen

Kas laten bouwen in Amerika

HT Greenhouses is al 35 jaar een toonaangevend kassenbouwbedrijf uit Westland (Nederland) en inmiddels vindt u ons over heel de wereld, zo ook in Amerika!. Heeft u specifieke vragen over kassenbouw in de Verenigde staten? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

20180130 C 52 Hogervorst Tabben HTgreenhouses kassenbouw sloop kasmaterialen