Kassenbouwbedrijf

Hogervorst Tabben is een kassenbouwbedrijf met vele jaren ervaring en expertise in kassenbouw en –sloop. Wij hebben kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staan en houden altijd rekening met uw wensen. Wij hebben een breed assortiment aan kasmaterialen en houden ons dagelijks bezig met kasinstallaties, hobbykassen, gebruikte en nieuwe kassen. Ook kunt u ons inschakelen voor kassensloop.

Een veelzijdig kassenbouwbedrijf

Hogervorst Tabben is een veelzijdig kassenbouwbedrijf uit Zuid-Holland. Wij hebben vele nieuwe en gebruikte kassen en kunnen u nieuwe of gebruikte kasmaterialen aanbieden. Het is ook mogelijk om een combinatie hiervan te bestellen bij Hogervorst Tabben. Als kassenbouwbedrijf kunnen wij niet alleen kassen bouwen, maar ook slopen. Bovendien kunt u bij ons uitstekend terecht voor kasinstallaties.

Contact

Indien u ons inschakelt, zorgen wij voor korte lijnen. Op deze manier kunnen wij onze kosten drukken en onze prijzen laag houden. Benieuwd naar onze prijzen? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u als kassenbouwbedrijf te bieden hebben? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)174-280194 of stuur een e-mail naar info@hogervorsttabben.nl. Wij vertellen u graag meer.