Kassensloop België

Voor kassensloop in België bent u bij Hogervorst Tabben aan het juiste adres. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met kassensloop, kassenbouw en kasinstallaties. Wij hanteren een veilige, snelle en gestructureerde werkwijze. De werkzaamheden worden deskundig uitgevoerd door onze medewerkers met ruime ervaring en kennis van elk type kas en bijbehorende systemen.

Kassensloop van uw kassen in België tegen scherpe prijzen

Hogervorst Tabben kan ook de kassensloop van kassen in België tegen zeer scherpe prijzen verzorgen. Bij ons staan uw wensen voorop en wij zorgen ervoor dat we het terrein netjes, schoon, en vrij van puin en glas achterlaten. We kunnen het terrein tevens vlak en ingezaaid afwerken nadat de kassensloop is afgehandeld. Als u ons inschakelt voor de kassensloop in België, bent u verzekerd van een snelle en schone afhandeling van het project.

U kunt ook bij ons terecht voor nieuwbouw kassen, gebruikte kassen en kasinstallaties.

Hergebruik van materialen

Wij zorgen voor een structurele aanpak bij de kassensloop van uw kassen in België. Op deze manier kunnen wij eventueel verschillende materialen hergebruiken bij de bouw van nieuwe kassen of gebruiken bij reparatie van bestaande kassen of kasinstallaties.

Contact

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die Hogervorst Tabben u te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)174-280194 of stuur een e-mail naar info@hogervorsttabben.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.