Wij bouwen uw nieuwe kas met gebruikte of nieuwe materialen. 

Kassenbouw Den Haag

Bent u in op zoek naar een professioneel en ervaren kassenbouwbedrijf in Den Haag of wilt u een kas laten bouwen in de buurt van Den Haag? Maak kennis met HT Greenhouses: dé kassenbouw specialist van heel Nederland, dus óók de kassenbouw specialist van Den Haag! Zowel in Den Haag als Scheveningen komen wij altijd graag! Wij staan dan ook graag voor u klaar in het bouwen van gebruikte en nieuwe kassen met (naar wens) installaties, zoals verwarming, scherming, automatisering, beregening en logistieke systemen. Iedere kas bouwen wij altijd helemaal naar wens. Hierbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg!

Als ervaren kassenbouwer in Den Haag hebben wij de kennis, ervaring en know-how om tijdig te anticiperen op vraag vanuit de markt. Zo hebben wij altijd de juiste kasmaterialen op voorraad, waardoor wij voor u een volledige, gebruikte tweedehands kas kunnen leveren en/of de kas bouwen op locatie naar wens in en nabij Den Haag. Hiernaast leveren en bouwen wij ook nieuwbouwkassen, eventueel gecombineerd met gebruikte materialen. Kortom: wij zijn de kassenbouwer die u zoekt!

De kassenbouwer in Den Haag

Onze professionele kassenbouwers zijn gespecialiseerd in zowel kassenbouw van nieuwe kassen als van gebruikte kassen. U kunt flink op de kosten besparen als u kiest voor een tweedehands kas in Den Haag, maar ook voor nieuwe kassen staan wij voor u klaar. Wij hebben de beschikking over een gespecialiseerd machinepark met een grote voorraad tweedehands materialen en bedrijfsruimten. Deze kunnen wij volledig op maat voor u samenstellen. Maar ook nieuwe kassen vallen onder ons specialisme en kunnen wij professioneel voor u bouwen.

Een groot deel van ons aanbod bestaat uit Venlo kassen in verschillende varianten. Tevens hebben wij andere typen kassen beschikbaar.

20180131G 190 Hogervorst Tabben HTgreenhouses kassenbouw sloop kasmaterialen

Kas laten bouwen in Den Haag

HT Greenhouses is al 35 jaar een toonaangevend kassenbouwbedrijf uit Westland (Nederland) en inmiddels vindt u ons over heel de wereld. Wilt u een kas laten bouwen of heeft u specifieke vragen over kassenbouw in Den Haag of omgeving Scheveningen? Neem contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen

20180130 C 52 Hogervorst Tabben HTgreenhouses kassenbouw sloop kasmaterialen