Tuinbouwkassen

Hogervorst Tabben heeft een breed pakket aan nieuwe en gebruikte tuinbouwkassen. Wij leveren en installeren deze voor u. Wij hebben jarenlange ervaring met deze kassen voor de tuinbouw. Onze deskundige medewerkers hebben gedegen kennis van onze producten en diensten en kunnen u uitstekend van deskundig advies voorzien. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste kassen. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Nieuwe of gebruikte tuinbouwkassen tegen scherpe prijzen

Wij bieden diverse nieuwe of gebruikte tuinbouwkassen aan tegen scherpe prijzen. In ons assortiment vindt u vele kassen in verschillende maten. Als u een bestelling heeft geplaatst, zorgen wij dat we de kas bij u thuis leveren en installeren. U heeft ook de mogelijkheid om een kas te laten plaatsen bestaande uit een combinatie van nieuwe en gebruikte kasmaterialen. Onze tweedehands tuinbouwkassen bestaan vooral uit Venlo kassen, hoewel we regelmatig ook andere typen hebben.

Contact

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die Hogervorst Tabben u biedt? Wilt u weten welke van onze tuinbouwkassen de beste oplossing bieden voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)174-280194. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hogervorsttabben.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.