Serrebouw België

Wilt u serrebouw in België overlaten aan een echte specialist? Dan bent u bij Hogervorst Tabben aan het juiste adres. Wij hebben namelijk vele jaren ervaring in serrebouw en -sloop. Bij ons staan kwaliteit en een uitstekende service hoog in het vaandel en wij houden altijd rekening met uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies.

Serrebouw in België door een expert en tegen scherpe prijzen

Hogervorst Tabben kan als expert in serrebouw ook in België alle werkzaamheden uitvoeren. Bovendien bent u bij Hogervorst Tabben verzekerd van verrassend lage prijzen. Wij kunnen zowel nieuwe als gebruikte serres bouwen. Wij leveren ze inclusief volledige kasinstallaties.

Maak kennis met onze tweedehandse serres

Onze tweedehands serres en kassen zijn ook van zeer hoogwaardige kwaliteit. Gebruikte producten voldoen aan onze zeer strenge eisen en normen. Omdat deze serres al eens gebruikt zijn, zijn deze uiteraard nog goedkoper verkrijgbaar. Daarom kiest u voor serrebouw in Nederland of België voor de service van Hogervorst Tabben.

Contact

Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze producten of diensten? Wilt u weten of u ons ook in kunt schakelen voor serrebouw en hoever in België ons werkgebied reikt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)174-280194. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hogervorsttabben.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.