Serre sloop

Hogervorst Tabben is het bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in serre sloop. Wij zorgen voor een structurele en veilige afbraak van uw serre. Wij hebben talloze jaren ervaring met kassenbouw en –sloop. Wij kunnen serres slopen, bouwen en repareren. Door de vele jaren ervaring met serre bouw en serre sloop staan wij met ons deskundig advies graag voor u klaar.

Serre sloop zonder puin nadien

Als Hogervorst Tabben serre sloop verzorgt, dan zorgen we ervoor dat het terrein niet vol puin en glas ligt. Wij laten het terrein netjes en verzorgd achter. Indien u wenst, kunnen wij het terrein ook egaliseren en zelfs inzaaien met graszaad. Bij ons staan uw wensen centraal!

Als u ons inschakelt voor kassensloop of serre sloop, dan bent u verzekerd van een snelle, schone en professionele afhandeling van het project. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Contact

Heeft u nog vragen over serre sloop en wat Hogervorst Tabben voor u kan betekenen op dit gebied? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)174-280194. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hogervorsttabben.nl voor meer informatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.